Logeeropvang

Om het weekend bieden wij logeeropvang aan. Wij laten onze logés in een positieve en huiselijke omgeving leven zodat ze ervaring op doen buitenshuis zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen. Daarnaast willen wij de logés het weekend laten beleven als een leuk weekend waarin ze uitstapjes maken en andere contacten opdoen.

Wij willen een kleine organisatie met kleine lijnen. Dit betekent dat wij maximaal 4 logés per weekend onderdak kunnen bieden zodat er voldoende aandacht voor een ieder is.

Veilig en huiselijk

Onze visie is dat de logee zich het beste kan ontwikkelen in een veilige, huiselijke en gezellige omgeving. Het is daarbij volgens ons belangrijk dat de logeerplek een verlengstuk is van thuis. Daarom is er voor gekozen voor een locatie in een normaal woonhuis en in een normale woonwijk. Wij zijn erop gericht de logés leuke en zorgeloze dagen te bezorgen. We doen veel alledaagse dingen zoals boodschappen, koken, spelletjes. Hierin zullen wij iedereen stimuleren en motiveren. Naast de dagelijkse dingen organiseren we meerdere uitjes en activiteiten.

Activiteiten

Het weekend is natuurlijk ook bedoeld om leuke ontspannende dingen te doen. Elk weekend staat er daarom een activiteit op het programma. Denk bijvoorbeeld aan, zwemmen, bowlen, bioscoop of een leuke buiten/binnen activiteit. Wij staan voor een gezonde leefstijl dus ook willen wij op een zaterdagmiddag een sportuurtje gaan houden. Deze sportactiviteiten zullen afgestemd worden op het kunnen van de logee.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.